مقایسه مویک 3 پرو با مویک 3 کلاسیک: کدام پهپاد DJI را باید خرید؟

مقایسه مویک 3 پرو با مویک 3 کلاسیک
کوادکوپترهای پیشنهادی

مقایسه مویک 3 پرو با مویک 3 کلاسیک: دو پهپاد حرفه ای دی جی آی

شرکت دی جی آی پهپادهای سری مویک 3 را از حدود 2 سال پیش برای استفاده کاربران حرفه ای و فیلم برداری سینمایی عرضه کرده که قابلیت های جدیدی از جمله دوربین های هاسلبلاد CMOS 4/3 با فیلم های خیره کننده و تایم پرواز طولانی به همراه سیستم تشخیص موانع همه جانبه ارائه می دهند. ما در این بخش می خواهیم به مقایسه مویک 3 پرو با مویک 3 کلاسیک می پردازیم که دی جی ای تمرکز بیشتری بر این دو محصول دارد. مویک 3 پرو به عنوان آخرین نسخه که جدیدا عرضه شده و از آخرین فناوری های این شرکت بهره می برد و مویک 3 کلاسیک هم به عنوان به صرفه ترین و اقتصادی ترین مدل Mavic 3 مطمئنا درصد فروش بیشتری نسبت به مویک 3 اورجینال دارند.

مقایسه مویک 3 پرو با مویک 3 کلاسیک

علاوه بر این، از آنجایی که DJI فروش مویک 3 اصلی را از فروشگاه آنلاین خود متوقف کرده احتمال اینکه به زودی تولید آن را متوقف کند وجود دارد. در حالی که غول فناوری ساخت پهپادهای فیلم برداری در حال تولید و عرضه مویک 3 پرو به مشتریان است، در اینجا ما نگاهی به نحوه تطبیق آخرین پهپاد مویک به مویک 3 کلاسیک و حتی مویک 3 اصلی می اندازیم.

کوادکوپتر DJI Mavic 3 برای اولین بار در نوامبر 2021 معرفی شد و یکی از موفق ترین پهپادهای قابل حمل پرچمدار DJI بوده است. مویک 3 کلاسیک یک سال بعد به عنوان یک جایگزین مقرون به صرفه تر به خط تولید ملحق شد، در حالی که نسخه جدید Pro با همان قیمت مویک 3 اصلی از امروز برای مشتریان ارسال شده است.

با بیش از 40 دقیقه حداکثر زمان پرواز، هر سه پهپاد می توانند تصاویر خیره کننده ای را با دوربین اصلی Hasselblad خود ثبت کنند. و با این وجود، همه مدل ها متفاوت هستند. به مشخصات دوربین زیر توجه کنید:

مویک 3 پرومویک 3 کلاسیک
نوع دوربیندوربین اصلی هاسلبلاد با سنسور CMOS 4/3
دوربین تله متوسط با سنسور CMOS 1/1.3
دوربین تله با سنسور CMOS 1/2
دوربین اصلی هاسلبلاد با سنسور CMOS 4/3
کیفیت تصاویردوربین اصلی هاسلبلاد: 20 مگاپیکسل
دوربین تله متوسط: 12 یا 48 مگاپیکسل
دوربین تله: 12 مگاپیکسل
دوربین اصلی هاسلبلاد: 20 مگاپیکسل

همانطور که در بالا مشاهده می کنید مویک 3 پرو مجهز به سه دوربین هاسلبلاد، دوربین تله و دوربین تله متوسط می باشد. اما مویک 3 کلاسیک تنها از یک دوربین هاسلبلاد بهره می برد که از قفل گیمبال هم پشتیبانی نمی کند. با این وجود نمی توانید از قابلیت های زوم اپتیکال 3 برابر و همچنین زوم هیبریدی 28 برابر با مویک 3 کلاسیک بهرمند باشید. از مهمترین مواردی که مویک 3 کلاسیک نسبت مویک 3 پرو از آن بی بهره است، کدک ویدیویی Apple ProRes 422 HQ است که تنها در سری مویک 3 و نسخه پرو به آن دسترسی خواهید داشت. در واقع مویک 3 کلاسیک ضعیف ترین نسخه از پهپادهای Mavic 3 است که با قیمت 1599 دلار عرضه می شود.

کیفیت تصاویر هر دو پهپاد با دوربین هاسلبلاد CMOS 4/3 اینچ برابر با 20 مگاپیکسل است، در حالی که دوربین تله متوسط یک گزینه تصویر برداری 48 مگاپیکسل خارق العاده را ارائه می دهد.

وزن و طراحی مویک 3 پرو در مقایسه با مویک 3 کلاسیک

مویک 3 پرو از نظر ظاهری نسبت به مویک 3 کلاسیک خیلی تغییر نکرده و تنها تغییر همان دوربین دوگانه تله فوتو است که باعث می شود تا مویک 3 پرو کمی سنگین تر از مدل کلاسیک باشد. وزن تیکاف مویک 3 پرو با باتری و ملخ ها 958 گرم است در حالی که مویک 3 کلاسیک 895 گرم با باتری و ملخ ها می باشد. از نظر ابعاد هم زمانی که بازوهای پرنده را باز می کنید تغییرات کمتر است، ولی زمانی که بازوهای آن بسته است مویک 3 پرو از نظر طولی، عرض و ارتفاع ارقام بزرگتری را ثبت می کند.

سیستم انتقال ویدیو +DJI O3

هر 3 پهپاد مویک 3 پرو، مویک 3 اصلی و مویک 3 کلاسیک از سیستم انتقال ویدیو +DJI O3 استفاده می کنند. محدوده انتقال ویدیو تا 15 کیلومتر است و به فید زنده 1080 پیکسل و 60 فریم بر ثانیه مجهز شده اند. آنتن های قوی به همراه سیستم انتقال ضد تداخل قوی کمک می کند تا از فاصله 15 کیلومتر تصاویر و فیلم های ثبت شده را به صورت آنی دریافت کنید. 

مقایسه مویک 3 پرو با مویک 3 کلاسیک از نظر ایمنی

پهپادهای سری مویک 3 با سیستم اجتناب از موانع همه جانبه ارائه می شوند که از هر جهت موانع را شناسایی و از برخورد با آنها جلوگیری می کنند. سنسورهای تشخیص موانع در سرتاسر بدنه پهپاد مشاهده می شوند تا با دید کامل موانع را ببینند و از برخورد با آنها جلوگیری کنند. همچنین قابلیت های پرواز هوشمند نظیر Waypoint pro که در سری مویک 3 به آن دسترسی دارید باعث می شود تا کوادکوپتر به صورت هوشمند مسیر پرواز را برنامه ریزی کند.

با مویک 3 کلاسیک بیشتر پرواز کنید

اگرچه Mavic 3 pro یک پهپاد گرانتر و بهتر است، ولی از نظر دوام شارژی و زمان پرواز مویک 3 کلاسیک بهتر عمل می کند و توانایی 46 دقیقه پرواز به صورت مداوم را خواهد داشت. باتری هر دو پهپاد از نوع لیتیومی با ظرفیت 5000 میلی آمپر و ولتاژ 15.4 ولت است، اما از انجایی که مویک 3 پرو کمی سنگین تر از مدل کلاسیک است، تایم پرواز آن کمتر است.

قیمت مویک 3 پرو در مقایسه با مویک 3 کلاسیک

مهمترین تفاوت مویک 3 پرو و مویک 3 کلاسیک در قیمت آنها است. البته هر دو محصول در بسته بندی های مختلف با توجه به اقلام آنها عرضه می شوند که هر پک قیمت متفاوتی دارد. مویک 3 پرو در 4 پک مختلف عرضه می شود که ارزان ترین پک آن شامل مدل پایه مویک 3 پرو و ریموت DJI RC به قیمت 2199 دلار است. پک دوم با همان ریموت و البته کیت Fly More Combo نظیر باتری های اضافه و ملخ ها به قیمت 2999 دلار به عنوان محبوب ترین پک مویک 3 پرو در فروشگاه آنلاین دی جی آی قرار دارد. گرانترین پک این محصول هم شامل پهپاد مویک 3 پرو سین و ریموت کنترل DJI RC Pro به قیمت 4799 دلار است.

اما مویک 3 کلاسیک با کمترین گزینه ها به قیمت پایین 1599 دلار برای پک اولیه با ریموت کنترل DJI RC-N1 عرضه می شود. یک پک ارزان تر از مویک 3 کلاسیک با قیمت 1469 دلار هم وجود دارد که تنها شامل یک پهپاد مویک 3 کلاسیک است و هیچ گونه ریموت کنترلی همراه آن عرضه نمی شود. پک سوم با قیمت 1749 دلار عرضه می شود که شامل ریموت DJI RC با نمایشگر 5.5 اینچی است. جهت خرید پهپاد به فروشگاه دامزیک نمایندگی محصولات شرکت DJI در ایران و امارات مراجعه کنید.

به یار برسان:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا