استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای پایش و تشخیص گاز
متان به عنوان یکی از قویترین گازهای گلخانهای جهان، تأثیر عمدهای بر گرمایش جهانی و بحران زیستمحیطی جاری ما دارد. مدیریت این انتشارات همچنان یک چالش است، به ویژه از محل دفن زباله. در حالی که یک تغییر مثبت در این زمینه وجود داشته است، روشهای سنتی پایش و کنترل انتشار متان محل دفن زباله زمانبر، پرهزینه و دارای خطرات ایمنی قابل توجهی هستند. در این قسمت می خواهیم به بررسی چگونگی پایش و تشخیص گاز با پهپاد بپردازیم.
راه حل های تشخیص گاز در هوا با ارائه پیشرفت های بزرگ در سرعت، ایمنی، دقت و هزینه، کلید نظارت و مدیریت موثر انتشار متان را دارند. اکنون مقاله ما را بخوانید تا بیشتر بدانید و ببینید که چگونه پهپادها و محموله های تشخیص گاز تلاش های نظارت بر محیط زیست در کشورهای خارجی را تغییر می دهند. اما قبل از آن تاثیر انتشار گاز متان را بخوانید.
تاثیر انتشار گاز متان
به گزارش محیط زیست کشور نیوزلند، 93.3 درصد از انتشار زباله در سال 2022 متان بیوژن بوده که عمدتاً از تجزیه زبالههای آلی (مانند زبالههای غذا، باغ، چوب و کاغذ) ایجاد میشود. در حالی که زباله ها درصد کمی از انتشار گازهای گلخانه ای نیوزیلند را تشکیل می دهند، متان بیوژنیک اثر گرمایی 28 برابر بیشتر از دی اکسید کربن دارد. فراتر از اثرات مستقیم زیست محیطی، این انتشارات همچنین خطرات مداومی برای سلامت انسان به همراه دارند. علاوه بر این، اقدامات فعلی برای برآورده کردن هدف کمیسیون تغییر آب و هوا برای کاهش 40 درصدی انتشار متان زیستزا تا سال 2035 کافی نخواهد بود. نیاز به راهحلهای هوشمندانهتر و مشهود است.
روش های سنتی تشخیص متان
به طور سنتی، تشخیص متان در محل های دفن زباله شامل سیستم های ثابت و افرادی روی زمین است که با حسگرهای دستی راه می روند. متأسفانه، این رویکرد پرهزینه، زمان بر بوده و با خطرات بهداشتی و ایمنی مانند زمین های دشوار و قرار گرفتن در معرض گاز همراه است. علاوه بر این، این روشها به دلیل چشمانداز غیرقابل پیشبینی مکانها، اغلب بر تقریبها و تخمینها تکیه میکنند، بنابراین دقت تشخیص گاز از آنچه لازم است کمتر است. همین مشکلات بودن که پهپادها را برای حل این مشکلات به یک گزینه مناسب تبدیل کرده اند.
محدودیتهایی که در روشهای سنتی تشخیص نشت متان وجود دارد نیاز فوری به راهحلهایی را برجسته میکند که کارایی، انعطافپذیری و دقت بیشتری را برای نظارت بر گاز ارائه میکنند. یعنی استفاده از پهپادها که در این زمینه شرکت dji پیش قدم شده و محصولاتی ساخته که می توانند به صورت خودکار این عملیات را برنامه ریزی کنند و نتایج به دست آمده از آنها قابل تحسین بود.
بهترین پهپادها برای تشخیص متان
هواپیماهای بدون سرنشین یا پهپادها یک راه حل تغییردهنده بازی برای چالش زیست محیطی جهان و ابزاری مقرون به صرفه، کارآمد و دقیق است که هزینه ها و خطرات ایمنی را کاهش می دهد. علاوه بر این، پهپادهای مجهز به محمولههای نظارت دقیق گاز میتوانند مکانها و حجم دقیق انتشار گاز متان را شناسایی کنند و اپراتورهای دفن زباله را قادر میسازند تا مناطق ناهموار و پرخطر را هدف قرار دهند و اقدامات فوری را انجام دهند.
پهپاد DJI Matrice 350 RTK
یکی از پهپادهای پرچمدار DJI، ماتریس 350 آر تی کی یک پهپاد همه کاره و قدرتمند است که می تواند در طیف گسترده ای از کاربردها از جمله نقشه برداری ، بازرسی های حرارتی و لیدار و نظارت بر گاز مورد استفاده قرار گیرد. Matrice 350 RTK با فاصله انتقال تا 20 کیلومتر، حداکثر سرعت افقی 23 متر بر ثانیه و حداکثر زمان پرواز 55 دقیقه، امکان نظارت دقیق مناطق بزرگ را در زمان بسیار کمتری نسبت به روش های سنتی فراهم می کند.
سیستم DJI dock 2 – پهپاد درون جعبه
سیستم DJI Dock 2 آینده عملیات پهپاد را نشان می دهد – یک پهپاد در جعبه که ماموریت های خودکار و برنامه ریزی شده را برای عملیات آسان و ایمن پهپاد تسهیل می کند. استفاده از DJI FlightHub 2 بهعنوان پلتفرم کنترل به شما امکان میدهد تا از راه دور بازرسیها و بررسیها را انجام دهید و هزینهها و خطرات ایمنی را به شدت کاهش دهید و در عین حال کارایی عملیاتی را بهبود بخشید.
به امید آنکه روزی در کشورمان هم شاهد استفاده از نهایت فناوری هواپیماهای بدون سرنشین باشیم. برای خرید این محصولات به فروشگاه دامزیک مرکز خرید تمامی محصولات شرکت DJI در ایران مراجعه کنید.