استفاده از پهپاد برای پیک هوایی در آمریکا

delivery drones
کوادکوپترهای پیشنهادی

پهپاد این پرنده دوست داشتنی هر روز نقشش در زندگی بشر پر رنگ تر می شود. از صنعت سینما گرفته تا سرگرمی و حمل نقل. شرکت های بزرگ تکنولوژی در حال سرمایه گذاری بر روی استفاده از پهپاد یا هلی شات برای حمل نقل هستند. کمپانی dji به عنوان برترین شرکت در زمینه پهپاد حرفه ای و کوادکوپترهای صنعتی به شمار می آید. کوادروتور های قدرتمند dji قادرند تا چند کیلو کالا را درکمترین زمان درون شهرها جابجا کنند. و به جای پست یا پیک موتوری مورد استفاده قرار گیرند.

هر چند استفاده از پهپاد برای حمل و نقل هوایی مراحل آزماشی خود را سپری می کند. اما در همین ابتدای کار همه را شگفت زده کرده است. استفاده از پهپاد برای جابجایی سریع کالا درون شهری می تواند به کاهش ترافیک و استفاده از خودرو و بهبود وضعیت آلودگی هوا و محیط زیست کمک زیاد کند.گوگل، آمازون از شرکت های پیشرو در این زمینه هستند که تلاش می کنند تا پهپاد را به سیستم حمل و نقل هوایی خود اضافه کنند. خصوصا آمازون که بزرگ فروشگاه آنلاین جهان روزانه میلیون ها سفارش را در نقاط مختلف آمریکا به دست مشتریان می رساند.
تا اکنون در بیش از 20 کشور جهان از جمله آمریکا، چین، استرالیا، سوئد، آلمان، کانادا، ایسلند، سنگاپور،امارات، بلژیک و.. استفاده از کوادکوپتر یا پهپاد به عنوان پیک هوایی مورد استفاده قرار گرفته است. البته استفاده از هلی شات فقط به فروشگاه های آنلاین محدود نمی شود. بلکه برای حمل سریع دارو به بیماران، مدارک و .. مورد استفاده قرار می گیرد.

اخیرا شرکت وینگ اویِشن (Wing Aviation) که متعلق است به شرکت آلفابت، شرکت مادر گوگل، استفاده از پهپاد به‌عنوان پیک‌ هوایی را آغاز کرده است. مقام‌های فدرال مجوز اجرای این طرح را اوایل سال جاری میلادی صادر کردند.

سرویس تحویل هواپیماهای بدون سرنشین Wing اکنون در ویرجینیا فعالیت خود را آغاز کرده است.این شرکت تابعه تابعه گوگل اکنون پس از دریافت تاییدیه از دولت و همکاری با شرکت های بزرگی مانند FedEx و Walgreens ، تنقلات و محصولات بهداشتی را به ساکنان کریستینسبورگ ، ویرجینیا تحویل می دهد. وینگ می گوید این اولین سرویس تحویل پهپاد تجاری در ایالات متحده است.

وینگ یکی از نخستین شرکت های جهان است که از پهپاد به عنوان پیک هوایی استفاده کرده است.

ویدئوی که توسط وینگ منتشر شده یک زوج مسن و یک خانواده را با فرزندان خردسال نشان می دهد که از تلفن های هوشمند خود جهت انتخاب کالا و سفارش استفاده می کنند. سپس کارگری را نشان می دهد که کالاها را درون جعبه قرار می دهد. کالای که به نظر می رسد یک غذا باشد. جعبه سپس به یک گیره زرد رنگ که در هوای نازک آویزان است وصل شده است. دوربین عقب می رود و می بینیم که جعبه به سمت یک پهپاد در حال حرکت به سمت بالا کشیده شده است.

این هواپیمای بدون سرنشین در سراسر شهر پرواز می کند و درنهایت جعبه ها را در حیاط مشتریان منتظر منتقل می کند. این زوج سالخورده ، نخ و بانداژ خود را می گیرند ، در حالی که خانواده تنقلات آن را دریافت می کنند. پسری جوان به پهپادی که در آسمان در حال پرواز هست اشاره و خداحافظی می کند.

این شرکت می گوید امیدوار است این روش پستی را جایگزینی روش حمل کالا به وسیله ماشین یا کامیون انجام می شود، کند. تا تعداد وسایل نقلیه موجود در جاده کاهش یابد. همچنین خود را به عنوان یک سرویس تحویل برای افرادی که گزینه های حمل و نقل محدود دارند، معرفی کند. سخنگوی وینگ گفت: وینگ قول تحویل سفارشات در مدت چند دقیقه به مشتریانی که در مناطق “تعیین شده تحویل” کریستینسبورگ زندگی می کنند، انجام شود.

با اولین تحویل هوایی سفارش‌‌های آنلاین در شهر کریستینزبورگ، شرکت وینگ موفق شد در استفاده از این فناوری پیشرفته از رقیب اصلی‌اش، سرویس پرایم ایرِ شرکت آمازون، پیشی بگیرد. به گزارش آسوشیتدپرس، شرکت آمازون نخستین بار در سال ۲۰۱۳، از این مدل پهپادها رونمایی کرد.

DJI Drones Delivering

یکی از اولین مشتری‌های دریافت‌کننده خدمات تحویل هوایی سوزی سنسمایر ۸۱ است و می‌گوید بعید می‌دانست عمرش کفاف بدهد شاهد استفاده از این فناوری باشد. این شهروند آمریکایی که کاپشن جلیقه‌ای بنفش را آنلاین خریده بود و در باغچه مقابل خانه‌اش دریافت کرد، تجربه استفاده از این فناوری را «هیجان‌انگیز» توصیف کرد.

این طرح در ادامه دیگر طرح آزمایشی شرکت وینگ در استرالیا است که بیشتر سفارش‌های آنلاین مواد خوراکی و داروهای سرماخوردگی را شامل می‌شود؛ به بیان دیگر، اقلامی که افراد ترجیح می‌دهند برای خریدشان از خانه خارج نشوند.

جالب این‌که قهوه هم یکی از اقلام سفارشی پرطرفدار است زیرا زیر چهار دقیقه در محل تحویل داده می‌شود و تا داغ است به دست مشتری می‌رسد.

پهپادها در کریستینزبورگ تا شعاع حدود ۴ مایل (۶/۴ کیلومتر) پرواز می‌کنند. این هواپیماهای کوچک و جمع‌و‌جور بی‌سرنشین قادرند در یک سفر رفت‌و‌برگشت، ۱۲ مایل (۱۹/۳ کیلومتر) پرواز کنند. شرکت وینگ در‌ نظر دارد امکان تحویل سفارش به فواصل دورتر را فراهم کند.

به عقیده مدیر اجرایی شرکت وینگ، استفاده از پهپادها در کاهش ترافیک جاده‌ای موثر خواهد بود و علاوه بر کمک به حفظ محیط زیست، از تراکم و شلوغی نیز می‌کاهد. جیمز رایان برجس به خبرنگار اسکای‌نیوز گفت: «ما به روال عادی شهرها نگاه می‌کنیم، از جمله میزان ازدحام و پایداری زیست‌محیطی نگاه می‌کنیم. از دید ما، ارسال پهپادی یکی از راه‌حل‌های کلیدی این مسائل است.»

مدیر اجرایی شرکت وینگ با اشاره به مساله رعایت حریم شخصی گفت، دوربین‌های پهپادها فقط برای مسیریابی استفاده می‌شوند و تصاویر ضبط‌شده به سرورهای اصلی شرکت وینگ ارسال نمی‌شوند.

باید اضافه کرد که تحویل سفارش به وسیله پهپاد در هلسینکی، پایتخت فنلاند، نیز به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

استفاده غیر نظامی از پهپاد در صنعت حمل نقل و تصویر برداری هوایی هنوز مراحل اولیه خود را سپری می کند. بدون شک این تکنولوژی در آینده نقش مهمی در زندگی بشر خواهد داشت. شما می توانید در کمتر از چند دقیقه محصولات و کالاهای مورد نظر خود را سفارش و دریافت کنید. شاید در آینده نه چندان دور به جای خود از پهپاد برای رفتن به محیط کار و .. استفاده گردد.

نظر شما در این زمینه چیست؟

 

چه شرکت هایی از پهپاد برای پیک هوایی استفاده می کنند؟

شرکت وینگ از شرکت های زیر مجموعه گوگل و آمازون فعلا استفاده از پهپاد برای پیک هوایی و ارسال سریع کالا را آغاز کرده اند. هر چند این طرح به صورت آزمایشی و محدود هست. اما در آینده پیشرفت چشمگیری خواهد داشت

مزایایی استفاده از پهپاد برای پیک هوایی چیست؟

پهپاد ها سرعت بسیار بالایی برای حمل نقل دارند.
مثل پیک موتوری یا خودرو مشکل ترافیک و .. ندارند
استفاده از پهپاد در حمل نقل درون شهری می تواند به کاهش ترافیک، آلودگی و حفظ محیط زیست کمک کند

مهمترین خدمات پهپاد در صنعت حمل نقل؟

ارسال سریع سفارشات اینترنتی
ارسال سریع دارو به بیماران خاص
جابجایی سریع مدارک و ارسال های پستی ادارات
انتقال سریع کالا ها به پست و از پست به مشتریان

چه موانعی بر سر راه استفاده از پهپاد به عنوان پیک هوایی وجود دارد؟

یکی از مهمترین مشکلات و موانع استفاده از پهپاد به عنوان پیک هوایی مخالفت دولت ها و برخی سازمان در کشورهای مختلف جهان هست.
مسئله دیگر دوربین دار بودن این کوادکوپترهاست که امنیت حریم خصوصی را نقض می کند.
البته آمریکا فعلا در این زمینه پیش قدم شده تا با دادن مجوزهای لازم زمینه استفاده از این تکنولوژی در صنعت حمل نقل فراهم گردد.

به یار برسان:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا