تفاوت های اساسی مویک ایر 2 اس و مویک ایر 2 که باید بدانید

7 تفاوت کلیدی Mavic Air 2S و Mavic Air 2 که باید بدانید
کوادکوپترهای پیشنهادی

7 تفاوت کلیدی Mavic Air 2S و Mavic Air 2 که باید بدانید

کوادکوپتر مویک ایر 2 از پهپادهای میان رده و دوربین دار کمپانی DJI می باشد که در سال 2020 نسخه اصلی و در سال 2021 نسخه دوم آن یعنی مویک ایر 2 اس به بازار عرضه شد. پهپادهایی که توانایی ویژه ای در فیلم برداری دارند، استفاده از سنسورهای تصویر برداری بزرگتر و حالت های فیلم برداری هوشمند به همراه پروازهای طولانی می تواند بازی DJI را با هواپیماهای بدون سرنشین به سطح جدیدی ارتقاع دهد.

Mavic Air 2 از یک سال پیش به بالای لیست بهترین کوادکوپترهای دوربین رسیده، اما به احتمال فراوان از این به بعد برادر کوچکتر خود یعنی ایر 2 اس را در صدر لیست بهترین کوادکوپترها ببیند. پهپادی که سنسور بزرگتر دارد و می تواند فیلم هایی با ثبات و تصاویری بسیار با کیفیت برای وبلاگ نویسان، آتلیه کاران و روزنامه نگاران حرفه ای تهیه کند. هر چند مویک ایر 2 و مویک ایر 2 اس بسیار مشابه به نظر می رسند، اما 7 تفاوت کلیدی در آنها مشاهده می شود که در این مقاله به ارائه آنها می پردازیم.

همه ما با یک نگاه به مشخصات دو کوادکوپتر می توانیم دریابیم که مویک ایر 2 اس دارای سنسور تصویر برداری بزرگتر، سنسورهای مهم دیگر و قابلیت بزرگنمایی ویژه می باشد. ما با آزمایش های متعددی که انجام داده ایم، 7 تفاوت اساسی را در قسمت های مختلف این دستگاه مشاهده کرده ایم. ما به شما می گوییم که کدام محصول برنده مقایسه مویک ایر 2 اس با مویک ایر 2 می باشد. در انتهای این بررسی شما می توانید با خیال راحت یک انتخاب مناسب از میان دو هلی شات Mavic Air 2 و DJI Air 2S دو محصول حرفه ای شرکت DJI داشته باشید. 

اندازه سنسور: مویک ایر 2 اس با یک سنسور جدید 1 اینچ

بیشترین تفاوت بین ایر 2 اس و مویک ایر 2 در سنسورهای آنهاست. در حالی که Air 2 دارای تراشه 1/2 اینچی است، Air 2S دارای یک سنسور 1 اینچی بسیار بزرگتر است. این بدان معناست که پهپاد جدید قدرت جمع آوری نور بیشتری دارد، که در آزمایشات ما کاملاً مشهود بود. در حالی که تصاویر مویک ایر 2 برای اندازه آن چشمگیر است ، Air 2S یک قدم واقعی برای فیلم و عکس است.

حسگر و پردازش تصویر جدید DJI Air 2S مزایای دیگری به همراه دارد. این پهپاد می تواند فیلم هایی با کیفیت 5.4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه یا 4K با 60 فریم بر ثانیه تهیه کنید. این فراتر از کیفیت ویدئویی 4K/30fps هلی شات مویک ایر 2 می باشد. نرخ بیت این دوربین 150 مگابیت بر ثانیه است که در مقایسه 120 مگابیت بر ثانیه مویک ایر 2 جزئیات بیشتری را در ثانیه ثبت می کند. موضوع مهمتر برای کسانی است که دوست دارند فیلم های خود را درجه بندی کنند. DJI Air 2S همچنین می تواند با فرمت های 10 بیتی D-Log یا HLG فیلم برداری کند، که این حد 8 بیتی نسخه های قبلی DJI را از بین می برد. در رابطه با عکس ها ما تحت تاثیر عکس های 48 مگاپیکسلی قرار نگرفته ایم، ایر 2 اس تصاویر 20 مگاپیکسل و RAW به ثبت می رساند که بهره برداری از آنها راحت تر می باشد.

طراحی: مویک ایر 2 اس با سیستم تشخیص موانع پیشرفته تر

این دو کوادکوپتر کاملا یکسان طراحی شده اند، مویک ایر 2 اس 25 گرم سنگین تر و 4 میلی متر درازتر شده است. و آن هم به خاطر در بر گرفتن سنسورهای بزرگتر و ابزارهای بیشتر است. دیگر تفاوت کوچک این کوادکوپتر با نسخه قبلی خود یک جفت سنسور تشخیص مانع در قسمت بالایی مولتی روتور می باشد. ایر 2 اس می تواند از 4 جهت موانع را شناسایی و از برخورد با آنها جلوگیری کند. 

حالت های عکسبرداری: ایر 2 اس MastreShots را به ارمغان می آورد

ایر 2 اس و مویک ایر 2 هر دو دارای حالت پرواز خودکار هستند. تفاوت اصلی این دو در این است که Air 2S نسخه های به روز شده ای از این حالت ها از جمله ActiveTrack 4.0 و (APAS) 4.0 را به ارمغان می آورد، همچنین نسخه جدیدی به نام MasterShots اضافه می کند. MasterShots حالت مفید دیگری است که برای افراد مبتدی طراحی شده است. هنگامی که موضوعی را برای تمرکز روی آن انتخاب کردید، به طور خودکار یک فیلم را در یکی از سه مسیر از پیش تعیین شده ضبط می کند و همچنین در صورت لزوم فیلم را با موسیقی متن و زیرنویس ویرایش می کند. 

این کمی شبیه به ویژگی QuikStories است و ما تاکنون یافته ایم که تجربه ای مشابه است. اگرچه این یک روش خوب برای دستیابی سریع به برخی از تصاویر مناسب به نظر می رسد، اما شما احتمالاً می خواهید به سرعت به QuickShots یا حالت دستی مفیدتر بروید. با توجه به اینکه هلی شات مویک ایر 2 از همان حالتهای FocusTrack همانند Air 2S برخوردار است. هر چند ما به این موارد اشاره می کنیم، ولی دلیل اصلی DJI برای ارتقاع مویک ایر 2 به نسخه جدید این ویژگی ها نمی باشند. تفاوت های اساسی این دو پهپاد در سنسورهای آنها می باشند.

محدوده پرواز و سیستم انتقال: مویک ایر 2 اس یک قدم جلوتر است

Air 2S به لطف گنجاندن سیستم Ocusync 3.0، نسبت به Mavic Air 2 برتری دارد و در محدوده پرواز و انتقال تصاویر تجدیدنظر می کند. سیستم انتقال یک کوادکوپتر می تواند بر روی موارد بسیاری تاثیر گذار باشد، از جمله اینکه تا چه فاصله می توانید پهپاد را پرواز دهید، وضوح فید ویدیویی ارسال شده به تلفن هوشمند، سرعت بارگیری فیلم ها از پهپاد و پایداری کلی سیگنال هنگام پرواز از تمامی عواملی هستند که یک سیستم انتقال می تواند بر روی آنها تاثیر گذار باشد.

مویک ایر 2 از سیستم انتقال OcuSync 2.0 استفاده می کند، در شرایطی که هیچ شکایتی از آن نیست، ولی فید زنده آن دارای کمی تاخیر و در حین پرواز قفل می شود. اما OcuSync 3.0 یک مرحله بالاتر است و حداقل برد خود را از 10 کیلومتر به 12 کیلومتر ارتقاع داده است. گنجاندن ویژگی OcuSync 3.0 در ایر 2 اس این احتمال را می دهد که در آینده بتوانید از عینک های DJI Goggles V2.0 برای مشاهده دید اول شخص استفاده کنید.

دوام شارژی باتری: مویک ایر 2 اس زمان پرواز را کاهش می دهد

با توجه به اینکه DJI Air 2S دارای یک دوربین جدید، سنسورهای بیشتر و بدنه کمی سنگین تر از مویک ایر 2 است، با توجه به اینکه هر دو پهپاد از یک نوع باتری استفاده می کنند، انتظار می رود عمر باتری آن به مراتب بدتر شود. اما در استفاده در دنیای واقعی ، تفاوت زیادی بین آنها وجود ندارد. زمان پرواز ذکر شده برای هواپیماهای بدون سرنشین برای Air 2S 31 دقیقه و برای Mavic Air 34 دقیقه است.

در آزمایشات ما، متوجه شدیم که Air 2S در واقع (مانند Mavic Air 2) حدود 20 دقیقه از زمان واقعی پرواز را به شما می دهد، که تقریباً برای هواپیماهای بدون سرنشین با این اندازه برابر است. اما دلیل این همه فاصله بین زمان پرواز واقعی و ارقام ذکر شده چیست؟ DJI این ارقام را در یک فضای بسته محاسبه می کند، در حالی که پروازهای آزمایشی ما در یک فضای باز و هنگام وزش باد انجام داده ایم. 

بزرگنمایی: یک ویژگی مفید در مویک ایر 2 اس

در حالی که هیچ یک از این پهپادها زوم اپتیکال ارائه شده در مویک 2 زوم را مشاهده نکرده اند، Air 2S از وضوح 5.4K خود بهره می برد تا عملکرد بزرگنمایی دیجیتال بسیار مفیدی را ارائه دهد. این به هیچ وجه در Mavic Air 2 موجود نیست. به طور معمول، استفاده از زوم دیجیتال را توصیه نمی کنیم، زیرا با بزرگ کردن تصاویر، کیفیت تصویر کاهش می یابد. اما از آنجا که دوربین جدید Air 2S می تواند با رزولوشن 5.4K فیلمبرداری کند، محدودیت دیگری نیز وجود دارد که به آن امکان می دهد تا در مقیاس های مختلف، قابلیت زوم را ارائه دهد.

اما بزرگنمایی ایر 2 اس هم قوانینی دارد. در حالت 4K/30fps می توانید تا 4 برابر تصویر را بزرگ کنید. در حالت 4K تا 8 برابر می توانید بر روی موضوع مورد نظر خود زوم کنید. ما بزرگنمایی بیشتر از دو برابر را توصیه نمی کنیم. اما این یک ویژگی مفید است، چرا که برخی قوانین محلی به شما اجازه نزدیک شدن به برخی مکان ها را نمی دهند، با استفاده از این قابلیت می توانید از راه دور یک تصویر مناسب از سوژه مورد نظر خود ثبت کنید. لنزهای واید که دید گسترده ای دارند در دوربین ها می توانند یک دوربین دولبه باشند.

قیمت: مویک ایر 2 اس

شاید بزرگترین عامل برای تمامی افراد هنگام خرید پهپاد هزینه خرید آن باشد. از این رو قیمت محصول می تواند در تصمیم گیری مشتریان هنگام خرید تاثیرات بسیاری داشته باشد. مویک ایر 2 با قیمت 799 دلار در سال 2020 روانه بازار شده و تقریبا یک سال بعد یعنی در 2021 کمپانی DJI از نسخه جدید این محصول یعنی مویک ایر 2 اس رونمایی کرده که به نوعی ظهور فیلم های 5.4K، ویژگی انتقال OcuSync 3.0 و چندنین ویژگی مهم دیگر می باشد. DJI Air 2S با قیمت 999 دلار عرضه می شود که بسیار مقرون به صرفه تر از پرچمدار DJI یعنی مویک 2 پرو می باشد.

به یار برسان:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا