آیا مویک ایر 2 را باید بدون DJI AirSense خریداری کرد؟

آیا مویک ایر 2 را باید بدون DJI AirSense خریداری کرد؟
کوادکوپترهای پیشنهادی

DJI AirSense سیستم اجتنبا از برخورد با هواپیماهای نظامی و مسافر بری یکی از آپشن های بحث برانگیز درباره مویک ایر 2 هست. که وجود این آپشن بر روی DJI Mavic Air 2 یا نبود سئوال بسیاری از مشتریان در سراسر جهان هست. اینکه آیا باید مویک ایر 2 را بدون این آپشن خریداری کرد یا منتظر ماند که DJI در آینده از این تکنولوژی بر روی نسخه جدید تولیدی مویک ایر 2 به کار گیرد.

شرکت دی جی آی قبلا قول داده بود که تا سال 2020 تمامی محصولات جدید خود را به فناوری DJI AirSense مجهز کند. اما مثل اینکه به دلیل مشکلاتی در زنجیره تامین و ساخت همچنین وضعیت فعلی جهان از تکنولوژی AirSense فقط برای Mavic Air 2 در ایالات متحده آمریکا استفاده می شود. یعنی اگر شما می خواهید از هلی شات مویک ایر 2 به فناوری DJI AirSense مجهز باشد باید آن را بازار آمریکا سفارش دهید.


DJI اعلام کرد از سال 2020 ، تمام هواپیماهای بدون سرنشین (کوادکوپتر ) مصرفی خود که وزن آن بیش از 250 گرم است ، به سیستم جدید ADS-B مجهز می کند. سیستمی که آن را به عنوان راهی جهت بهبود ایمنی کوادکوپتر های تولید خود و محدود کردن خطر برخورد آنها با هواپیما به کار گرفته شد. هر چند این شرکت قبلا سیستم ADS-B خود را در پهپاد های پیشرفته ماتریس 200 و  Mavic 2 Enterprise به کار برده است. در حالی که DJI  قصد داشت. از AirSense را  بر روی تمامی کوادکوپتر های Mavic Air 2 پیاده کند اما به علت مشکلاتی در زنجیره تولید این شرکت فعلا نتوانسته که برای تمامی نسخه های مویک ایر 2 از این تکنولوژی استفاده کند. و فقط بر بازار ایالات متحده چنین تکنولوژی استفاده شد.

اکنون که Mavic Air 2 برای اکثر نقاط جهان با چنین شرایط عجیب و غریب تولید شده است ، و فقط نسخه Mavic Air 2s برای آمریکا چنین فناوری دارد. در حالی که استفاده از سیستم ADS-B را برای بهبود ایمنی مویک ایر 2 اس بنا به نیاز  FAA یا اداره هوانوردی فدرال آمریکا استفاده کرده است.

سئوال اینجاست که آیا در صورت نیاز به تکنولوژی AirSense آیا باید صبر کرد؟


همانطور که قبلا نیز گفتم تکنولوژی DJI AirSense برای جلوگیری از برخورد هلی شات با هواپیما و هلیکوپتر بخوص در مناطق نزدیک فرودگاه ها می باشد. استفاده از مویک ایر 2 یا سایر پهپاد در مناطق شهری مجاز نیست. و نیاز به مجوز های خاصی از دولت های مربوطه می باشد. حتی اگر مجوز هم داشته باشید نمی تواند در مناطق شهری به درستی از آن استفاده کرد. بخصوص شهرهای بزرگ مزاحمت هایی ایجاد می کند.

نکته دیگر اینکه هواپیماها در ارتفاع بالا پرواز می کنند بعید می دانیم که شما بخواهید هلی شات خود را در ارتفاع 2 هزار متری پرواز دهید. و یا اینکه بخواهید از هلی شات در اطراف فرودگاه ها استفاده کنید. و مشتریان ایرانی به هیچ وجه نمی توانند از کوادکوپتر بر بالای شهرها به راحتی استفاده کنند هر پهپادی که شما در آسمان شهرها پرواز دهید. آن را با موشک می زنند. مگر اینکه شما برای کارهای فیلمبرداری حرفه ای و.. از سازمان های نظامی مربوط و.. قبلا مجوز پرواز و هماهنگی های مورد نیاز را انجام داده باشید.

بیشتر از هلی شات برای پرواز در مناطق برون شهری و طبیعت استفاده می شود. که آن هم در ارتفاع پایین، نه ارتفاع بسیار بالا که با هواپیما برخورد کند. با توجه به توضیحات بالا فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشید که چندان نیازی به تکنولوژی DJI AirSense نخواهی داشت.

اگر می خواهید که هلی شات حتما به فناوری اَیرسنس مجهز باشد. پس باید منتظر بمانید تا کمپانی DJI کارخانه های DJI در چنین مجدداً تولید خود را آغاز کنند. چون به خاطر شرایط کرونا مدتی کارخانه های این شرکت در چین تعطیل بودند. و نسخه جدید مویک ایر 2 یعنی Mavic Air 2s را سفارش دهید. چرا آنطور که دی جی آی گفته قرار است از AirSense در تمامی نسخه های مویک ایر 2 اس به کار گرفته شود.

باز هم تاکید می کنم اگر هنگام پرواز هلی شات خود از مکان و محیط اطراف پرواز آگاه هستید و دائما رفت و آمد هواپیماها را بررسی می کنیددیگر نیازی به فناوری AirSense نیست. چرا که فقط هزینه اضافی باید بپردازید.

هر چند DJI نباید از این فناوری بر روی Mavic Air 2s مختص به آمریکا استفاده می کرد. می توانست از همان ابتدا برای تمامی کشورها حتی آمریکا مدل بدون تکنولوژی AirSense تولید کند. این حرکت DJI به مذاق مشتریان سایر کشور ها خوش نیامد.

به یار برسان:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا