تاریخچه پهپاد و کوادکوپتر

تاریخچه پهپاد و کوادکوپتر از سال 1849 تا 2019 - تاریخچه هواپیماهای بدون سرنشین
کوادکوپترهای پیشنهادی

تاریخچه پهپاد: از سال 1849 تا 2019

ما در این محتوا قصد داریم تا تاریخچه هواپیماهای بدون سرنشین یا همان پهپادها را برای شما مورد بحث و بررسی قرار دهیم. شاید هنوز برای شما کلمه پهپاد یا سایر واژه های مرتبط با آن نظیر کوادکوپتر، هگزاکوپتر، هلی شات و مولتی روتور به خوبی جای نیفتاده باشد یا از کاربردهای این پرنده های بدون سرنشین و تاریخچه ساخت آنها اطلاعات کافی نداشته باشید، اگر علاقمند به دانستن این اطلاعات می باشید چند دقیقه ای از فروشگاه دامزیک نمایندگی و مرکز خرید پهپاد همراه ما باشید با ارائه یک بحث مفید در رابطه با شناخت پهپادها و تاریخچه ساخت آنها.

پهپاد و کوادکوپتر history of drone domzik com 1

پهپاد چیست؟

در ابتدا این نکته را لازم میدانیم که تعریفی از یک پهپاد (به انگلیسی UAV ) را خدمت شما عزیزان داشته باشیم. در واقع به یک هواپیمای بدون سرنشین و هدایت پذیر از راه دور پهپاد می گویند، محصولاتی که در زمینه های مختلف مورد استفاده بشر قرار گرفته اند و توسعه دهندگان امید و تلاش بر این دارند که محدوده فعالیت های این ربات های پرنده را ارتقاع دهند. مطمئنا شما امروزه از فعالیت ها و کاربردهای یک پهپاد به خوبی مطلع هستید، اما ما قصد داریم تا حدودی به عقب برگردیم و از ساخت اولین پهپاد ، ویژگی های ظاهری ، نحوه عملکرد، هدف از ساخت آن و اطلاعات بیشتر را خدمت علاقمندان ارائه دهیم. پهپادها در دو دسته نظامی و غیر نظامی قرار می گیرند.

اولین پهپادها؛ برای فعالیت های نظامی

اولین پهپاد در سال 1849 توسط نیروهای نظامی ساخته شده و با کاربردهای کاملا نظامی مورد استفاده نظامیان قرار گرفته اند. وقتی نظامیان شاهد مرگ خلبانان خود در خاک دشمن بوده اند استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین را گزینه ای مناسب برای حمل مواد منفجره و بمب های آتش سوزی می دانستند. نظامیان اتریشی برای اولین بار از یک پهپاد نظامی استفاده کرده اند که با استفاده از آن حدود 200 بمب آتش سوزی را حمل کرده و بر فراز شهر یا مکان مورد نظر آنها را رها می کردند. اما اولین پهپادها قابل به کنترل نبودند و با استفاده از یک مسیر از پیش تعین شده آنها را از روی کشتی ها و غیره به سوی هدف پرواز میدادند. اما بعدا ایالت های زیادی از این تکنولوژی به کار گرفته اند که در اوایل جنگ جهانی با استفاده از فرکانس های A. M. Low نسبت به کنترل این پهپادها استفاده می کردند. هر چه زمان جلوتر می رفت اندازه این هواپیماهای بدون سرنشین کاهش یافته و هدایت آنها به سوی نقطه مورد نظر آسانتر می شد. در میان تمامی کشورهای درگیر جنگ، ایالات متحده آمریکا تمرکز بیشتری بر ساخت این دستگاها داشته که در سال 1907 هواپیمای اتوماتیک برای فرماندهان ارتش این کشور به پرواز در آمد. از این پهپادهای نظامی همچنین برای انجام ماموریت های جاسوسی، تهیه نقشه های جنگی و خدمات رسانی های دیگر مورد استفاده نظامیان قرار گرفته اند.

 

انجمن های توسعه دهنده این هواپیماهای بدون سرنشین در آمریکا در سال 1917 موفق به ساخت اژدرهای هوایی شده اند هر چند جنگ به پایان رسیده و اهمیت روزهای جنگ را نداشته اند. پس از جنگ جهانی اول سه استاندارد E-1 به هواپیمای بدون سرنشین تبدیل شدند و در سال 1929 این هواپیماها را مجهز به دوربین های مادون قرمز کرده اند که در مکان های تاریک برای دفاع ضد هوایی از آنها استفاده می کردند. هواپیماهای بدون سرنشین اکنون عملکردهای بسیاری دارند ، از نظارت بر تغییرات آب و هوا گرفته تا انجام عملیات جستجو پس از بلایای طبیعی ، عکاسی ، فیلمبرداری و تحویل کالا. اما شناخته شده ترین و بحث برانگیزترین کاربرد آنها توسط ارتش برای شناسایی ، نظارت و حملات هدفمند است. در سال 1935 انگلیس تعدادی از هواپیماهای بدون سرنشین را برای آموزش هدف گیری تولید و در اختیار نظامیان قرار داده است.

پهپاد و کوادکوپتر history of drone domzik com 3

در سال 1946 یک پهپاد B-17 رکورد شکنی می کند و پروازی به مسافت 2600 مایل را با موفقیت به پایان می رساند. اما نیروی هوایی ارتش آمریکا در سال 1940 برای اولین بار یک دوربین تلویزیونی RCA را بر روی پهپادهای خود نصب کرده اند که در آن زمان اقدامی بسیار شگفت آور بود. از این تاریخ به بعد کشورهای درگیر جنگ شاهد حمله هواپیماهای بدون سرنشین ایالات متحده به پایگاهای نظامی و کشتی های نظامی و تجاری خود بوده اند که این عملیات را بدون خسارت های جانی با موفقیت به پایان می رساند. در دهه 1950 و 1960 تغیرات زیادی بر روی این پهپادها اعمال شده و با تغیر پیکربندی آنها توانسته اند تا حدودی ابعاد آنها را کاهش داده و بر قدرت پرواز آنها تاثیر فراوان بگذارند. هواپیماهای بدون خلبان Lightning Bug به همراه چند نمونه دیگر از جمله پهپادهای دور بردی بودند که ایالات متحده برای انجام ماموریت های سری و جاسوسی در سال 1970 مورد استفاده قرار می داد. در طول جنگ جهانی دوم هواپیماهای Ryan 147SC با 1651 ماموریت بیشترین استفاده را داشتند. اما بعد از جنگ جهانی همچنان به توسعه این تکنولوژی ادامه دادند و نتیجه آن ساخت پهپادهایی پیشرفته با هدف گیری مناسب ، برد بالا و حفظ تعادل برای عدم واژگونی قبل از برخورد به هدف.

پهپاد و کوادکوپتر history of drone domzik com 9

پهپادهای غیرنظامی؛ با فعالیت های گسترده

پهپادها در ابتدا کاربرد نظامی داشتن چون کشورهای زیادی درگیر جنگ های جهانی اول و دوم بوده اند اما بعدا از اتمام این جنگ ها توسعه دهندگان این هواپیماهای بدون سرنشین رفته رفته به دیگر فعالیت ها و خدماتی که این محصولات می توانند به کاربران خود ارائه دهند پی برده اند، یعنی از ارگان های نظامی و میدان جنگ رسیدن به دست عکاسان، صنعتی کاران، گردشگران و در این اواخر حتی کودکان برای تفریح و سرگرمی. کاربردهایی که امروزه شاهده آنها هستیم یعنی استفاده در تفریحات و تهیه ویدئوها و تصاویر هوایی در زمینه ساخت فیلم های سینمایی ، تحقیقات و بررسی ، تهیه مستندها ، بهره برداری و نظارت بر سایر پروژه های صنعتی از جمله کاربردهای این دسته از پهپادها می باشد. اما این دسته از پهپادها دارای ابعاد و وزن بسیار پایین می باشند که واژه کوادکوپتر می تواند عنوانی مناسبتر برای آنها باشد. کوادکوپتر در واقع به هواپیماهای بدون سرنشین و کنترل از راه دور گفته می شود که اندازه آنها کوچک می باشد و دارای 4 روتور می باشند.

انیمیشن بالا تاریخچه پهپاد را به خوبی شرح و به تصویر کشیده است!

انواع پهپاد غیرنظامی

از سال 2010 به بعد استفاده از پهپادهای غیرنظامی رونق خاصی پیدا کرده و استفاده از آنها هیچ محدودیتی به همراه نداشت. اما پرکاربردترین نوع کوادکوپترها پرنده های فیلم برداری و تصویر برداری می باشند که امروزه کاربردهای مختلف در زمینه های گوناگون ارائه می دهند. برای ساخت ویدئوهای هوایی از طبیعت و همچنین آتلیه های عروس و داماد به عکاسان این اجازه را می دهد تا به صورت حرفه ای فیلمبرداری کنند و با کیفیت ترین تصاویر و فیلم های هوایی را به ثبت برسانند. کمپانی های زیادی برای ساخت پهپادها پا به این عرصه گذاشتند که در میان آنها دی جی ای برترین بوده و همیشه با کیفیت ترین محصولات را روانه بازار کرده است. در میان شرکت های سازنده کمپانی دی جی ای توانسته محصولاتی با کیفیت و بسیار پیشرفته به بازار عرضه کند که تا به امروز از محصولات آن به خوبی استقبال می شود. پهپادهایی مجهز به دوربین یا دارای قابلیت حمل دوربین، موقعیت یابی دقیق، فاصله پرواز مناسب، زمان پرواز بالا و امکانات زیادی که همگی نشان از کیفیت بالای این محصولات دارد.

اما هلی شات چیست؟ به پهپادی که دارای دوربین می باشد یا قابلیت حمل دوربین را دارد هلیشات می گویند. مهمترین ویژگی هایی که یک هلیشات باید داشته باشد عبارتند از کیفیت ویدئویی و تصویربرداری، تعادل و توانایی خنثی کردن لرزش های دوربین، زمان پرواز مناسب و قابلیت های تعقیب سوژه، ممانعت از موانع، موقعیت یابی دقیق و برد مناسب از دیگر قابلیت هایی هستند که می تواند بر قدرت یک هلی شات تاثیرگذار باشد.

کوادکوپتر فانتوم یا dji phantom: کوادکوپتر فانتوم می تواند گزینه مناسبی برای آتلیه کاران و تصویربرداری از جشن ها و مراسمات باشد. این مولتی روتورها دارای دوربین های 20 مگاپیکسل و با کیفیت ویدئویی 4K بوده اند که مداومت شارژی بالایی دارند و امکان ثبت ویدئوهای طولانی را به شما خواهند داد. به عنوان مثال فانتوم 4 پرو وی 2 می تواند به عنوان پرچمدار خانواده فانتوم بیش از 30 دقیقه پرواز کند و فیلم هایی طولانی تهیه کند.

پهپاد و کوادکوپتر history of drone domzik com 6

پهپاد مویک یا Dji Mavic: هلی شات مویک یکی از گزینه های پرفروش دی جی ای می باشد که برای گردشگران و علاقمندانی که می خواهند هنگام مسافرت تصاویر و فیلم های هوایی تهیه کنند بسیار مناسب و کاملا به صرفه می باشد. مهمترین ویژگی این هواپیماهای بدون سرنشین طراحی تاشو و قابل حمل آنها می باشد که هر کاربری را جذب خود می کنند. این کوادکوپتر دوربین دار از کیفیت ویدئویی خوبی بهره میبرند و همچنین از مداومت پروازی مناسب بهره می برند.

پهپادهای صنعتی: کوادهای صنعتی یکی از پیشرفته ترین پهپادهای امروزی هستند که در زمینه های صنعتی مورد استفاده کاربران قرار می گیرند. این مولتی روتورها عبارتند از پرنده های ماتریس که در دو نمونه کوادکوپتر و هگزاکوپتر ساخته روانه بازار شده اند. فیلم برداران حرفه ای با نصب دوربین های پیشرفته بر روی این پهپادها می توانند با کیفیت ترین تصاویر و ویدئوها را به ثبت می رسانند. ماتریس 200 وی 2 یک کوادکوپتر بسیار قدرتمند می باشد که توانایی پرواز با دوربین های سنگین وزن تا 6 کیلوگرم را دارد. و همچنین این قابلیت را دارد که بر روی گیمبال آن دو عدد دوربین نصب کنند.

پهپاد و کوادکوپتر history of drone domzik com 5

پهپادهای کشاورزی: کمپانی دی جی آی بعد از موفقیت هایی که در ساخت هلی شات و پهپادهای فیلم برداری داشته موفق به ساخت پهپادهایی جهت سمپاشی هوایی شده است. این هواپیماهای بدون سرنشین و کنترل از راه دور دارای مخزن هایی جهت حمل آفت کش ها و سموم شیمیایی هستند و سرعت سمپاشی را تا 80 برابر افزایش می دهند. در سال 1849 تولیدکنندگان مطمئنا این روزها را پیش بینی نمی کردند. که پهپادهایی با این ابعاد و کاربردهای گسترده ساخته و توسط کاربران عادی به پرواز در بیایند.

پهپاد و کوادکوپتر history of drone domzik com 7

پهپادهای هابی و سرگرمی: مطمئنا بارزترین ویژگی کوادکوپترهای هابی و تفریحاتی قیمت پایین آنها می باشد چرا که قابلیت حمل دوربین ندارند و از قابلیت های کمتری نسبت به سایر پهپادها برخوردار می باشند. البته کاربران می توانند با هزینه های اضافی با استفاده از پیشرفته ترین پهپادها در مسابقات شرکت کرده و هیجان خاصی را تجربه کرد.

نمایندگی خرید پهپاد

اما کسانی که علاقمند به خرید این محصولات هستند میتوانند از همین جا یعنی فروشگاه دامزیک پهپاد فیلم برداری، سمپاشی و تفریحاتی مورد نظر خود را تهیه و خریداری کنند. دامزیک به عنوان وارد کننده اصلی محصولات کمپانی دی جی ای مرکزی معتبر برای خرید این محصولات و قطعات یدکی آنها می باشد.

ایده پهپاد چه زمانی و توسط کدام کشور ساخته شد؟

ایده ساخت پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین از راه دور به سال 1849 بر می گردد. در این سال اتریش، یک بالن پر از بمب بدون سرنشینی را برای حمله به ونیز فرستاد. همین بالن پر از بمب ایده ای شد برای ساخت هواپیمای بدون سرنشین جهت کاهش تلفات جانی خلبانان در جنگ های جهانی

اولین پهپاد قابل کنترل از راه دور توسط کدام کشور ساخته شد؟

توسط آمریکا در سال 1907 برای آموزش های نظامی، نقشه برداری و جاسوسی ساخته شده.

اولین استفاده از پهپاد برای حمله نظامی؟

در سال ۱۹۷۳ ارتش ایالات متحده رسماً تأیید کرد که آن‌ها از هواپیماهای بدون سرنشین در جنگ ویتنام استفاده کرده‌اند.

بزرگترین شرکت تولید کننده کوادکوپتر؟

کمپانی dji در حال حاضر با داشتن بیش از 70 درصد بازار پهپادهای غیر نظامی بزرگترین تولید کننده کوادکوپتر در جهان به شمار می آید.

به یار برسان:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا