کوادکوپترهای پیشنهادی

مهمترین نقاط ضعف مویک 3 کدامند؟

کوادکوپتر مویک 3 به عنوان پرچمدار حال حاضر شرکت DJI تا حدودی می توان گفت تمامی ویژگی ها و امکانات یک پهپاد برتر را در خود جای داده است. از طراحی ظاهری گرفته تا کیفیت فیلم برداری و تصویر برداری و همچنین عملکرد بی نظیر در پرواز که آن را به گزینه ایده آل برای کسب و کار شما فیلم برداران و تصویر برداران حرفه ای تبدیل کرده است. Mavic 3 با قدرت بی نظیری که در فیلم برداری از خود نشان داده می تواند فیلم های 5.1K و Apple ProRes با مدل سین ارائه دهد. اما اگر این نکته را شما تشخیص نداده اید، جالب است بدانید که مویک 3 نقاط ضعفی هم دارد. ما در این بخش به بررسی نقاط ضعف مویک 3 پرداخته ایم.

The Biggest Weakness of the DJI Mavic 3 domzik com a

بسیاری از کاربرانی که برای خرید مویک 3 اقدام کرده اند، تجربه استفاده از پهپادهای پرچمدار پیشین مانند مویک 2 پرو و مویک ایر 2 اس را داشته اند. مسئله مهمی که در اولین گام خرید پهپاد Mavic 3 آنها را نگران می کند، قیمت بالای آن است. این هلی شات در 3 پک استاندارد، کمبو و سین عرضه می شود که مویک 3 سین دارای قابلیت فیلم برداری Apple ProRes و همچنین یک حافظه 1 ترابایتی و ریموت کنترل DJI RC Pro است. قیمت Mavic 3 از 2100 یورو برای مدل استاندارد شروع می شود و به 4800 یورو برای مدل Mavic 3 Cine می رسد. اگر این قیمت را با یورو 30 هزار تومانی حساب کنید، بهای مدل استاندارد 63 میلیون تومان بدون مالیات، عوارض و غیره است. بنابراین مهمترین نقطه ضعف این پهپاد قیمت نسبتا بالای آن است، که توان خرید آن را از بسیاری کاربران سلب می کند. بنابراین بسیاری از کاربران انتظار دارند که قیمت محصول کمی بیشتر از Mavic 2 Pro پرچمدار پیشین دی جی ای باشد.

با وجود مویک 3، خط Mavic دیگر گزینه معمول مصرفی شما نیست. اکنون پهپاد مصرفی معمول شما مویک ایر 2 اس می باشد.

دیگر نقطه ضعف این هلی شات حافظه داخلی مدل استاندارد آن است. با توجه به اندازه فایل های ویدئویی 5.1K این فضای ذخیره سازی داخلی زیاد نیست. در همین راستا DJI از یک اسلات کارت میکرو اس دی برای افزایش حافظه ذخیره سازی پهپاد استفاده می کند. علاوه بر این یک پورت USB-C ارائه می دهد تا در صورت محدود شدن فضای داخلی دستگاه بتوانید فایل های آن را انتقال دهید.
البته مویک 3 سین از یک حافظه داخلی 1 ترابایتی است که بسیار بیشتر از 8 گیگابایت مدل استاندارد می باشد. علاوه بر این مدل سین با استفاده از کدک ویدئویی Apple ProRes HQ422 از فشرده سازی ویدیو با کیفیت بالاتر بهره می برد. این در حالی است که مویک 3 مدل استاندارد تنها به H.264 و HEVC/H.265 محدود می شود.

دیگر نقطه ضعف مویک 3 زمان پروازی است که DJI برای این محصول خود برآورد کرده است. ما در پروازهای آزمایشی که برای بررسی زمان پرواز مویک 3 انجام داده ایم، در حالی که با باتری فول شارژ شروع به پرواز کرده ایم، تا جایی به پرواز ادامه دادیم که کوادکوپتر به صورت اتوماتیک در محل تیکاف خود فرود می آمد. در هر بار که ما پرواز کرده ایم، زمان پروازی تخمینی برای این پهپاد حدود 35 دقیقه بود و با زمان پرواز 46 دقیقه که دی جی آی برآورد کرده بود حدود 10 دقیقه اختلاف دارد. این اختلاف خیلی بیشتر از 27 دقیقه مویک 2 پرو می باشد که در آزمایشات خود بررسی کرده ایم.

برخی از امکانات در زمان راه اندازی در دسترس نیستند

دی جی ای یک دوربین هاسلباد با سنسور میکرو چهار سوم را در یک پهپاد کوچک، تاشو قرار داده و فیلم های بسیار خوبی تهیه می کند، اما برخی از ویژگی های مویک 3 در هنگام راه اندازی در دسترس نیستند.
Active Track 5.0 در زمان راه اندازی در دسترس نیست. دی جی آی می گوید که این ویژگی همزمان با به روز رسانی فریمورک مویک 3 و برنامه DJI Fly در دسترس مشتریان قرار می گیرند. این به‌روزرسانی ژانویه همچنین شامل پشتیبانی از دو نوع عکس خودکار (QuickShots و MasterShots) می‌شود که به پهپاد اجازه می‌دهد مسیر پرواز و دوربین‌های آن را کنترل کند و همچنین حالت پانوراما 100 مگاپیکسلی را در اختیار بگیرد.

به یار برسان:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا